pripreme za međunarodno priznate diplome

Angla organizira pripremne tečajeve općeg i poslovnog jezika za polaganje ispita i stjecanje međunarodno priznatih diploma.

First Certificate in English (FCE) 
široko prepoznat i priznat u trgovini i industriji, kao i na područjima odnosa s javnošću, tajničkih poslova, u bankarstvu, zrakoplovnom prometu itd. Odnosi se na razinu B2 prema Europskoj jezičnoj mapi.

Certificate in Advanced English (CAE) 
označava visoku razinu jezičnih kompetencija dovoljnu za većinu jezičnih potreba polaznika, uključujući poslovanje i studiranje. Većina Britanskih fakulteta priznaje CAE kao dokaz potrebne razine jezičnih vještina za studiranje. Odnosi se na razinu C1 prema Europskoj jezičnoj mapi.

Business English Certificates (BEC)
namijenjen svima koji se na svojim radnim mjestima susreću sa situacijama stvarnog poslovnog jezika. Također, vodeća europska sveučilišta prihvaćaju BEC diplomu pri upisu na postdiplomske studije i razne tečajeve struke. Odnosi se na B1, B2 i C1 razine prema Europskoj jezičnoj mapi.

International Legal English Certificate (ILEC)
namijenjen je onima koji moraju vladati engleskim u međunarodnim pravnim okvirima. Cilj mu je osposobiti pravnike i studente prava za korištenje engleskog u trgovačko-pravnom okruženju. Jezična razina za ovaj certifikat je B2 i C1 prema Europskoj jezičnoj mapi.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language)
je standardizirani ispit iz engleskog jezika koji provjerava razinu znanja engleskog jezika ispitanika, kojima engleski nije materinski jezik. Ukoliko se  želite upisati na neko američko sveučilište, ili pak aplicirate za neku od stipendija u Americi, u najvećem broju slučaja će vam biti potreban položen TOEFL ispit. Broj bodova koji vam je potreban za upis na određeni fakultet, određuje sam fakultet.

IELTS (International English Language Testing System)
je standardizirani ispit engleskog jezika za studiranje ili život u inozemstvu. Kao dokaz o poznavanju engleskog jezika, mnoga sveučilišta i poslodavci u inozemstvu priznaju IELTS ispit, uključujući i SAD, Kanadu, Veliku Britaniju, Novi Zeland i Australiju. Test je zajednički projekt Cambridge ESOL, British Council i IDP Education Australia.

Zertifikat Deutsch (ZD)
označava posjedovanje solidnog osnovnog znanja njemačkog govornog jezika kao i jezično snalaženje u važnim svakodnevnim situacijama. Ispit se provodi na više nivoa i svaki se odnosi na odgovarajuću razinu jezične kompetencije prema Europskoj jezičnoj mapi.

Wirtschaftsdeutsch (PWD) 
označava da ste u stanju dobro se sporazumijevati i adekvatno reagirati u svakodnevnim situacijama vezanim za struku. Ispit odgovara petom C1 stupnju prema Europskoj jezičnoj mapi.

TestDaF
ispit obuhvaća razine B2 do C1, a na svim sveučilištima u Njemačkoj važi kao priznati dokaz o poznavanju jezika za prijem na fakultet.

Testservice Deutsch für den Beruf 
ispit je namijenjen isključivo poduzećima za klasificiranje zaposlenika pri selekciji za posao ili drugim aktivnostima poduzeća.  Ispit je moguć nakon svake od početnih razina A2 do naprednih razina C2 po Europskoj jezičnoj mapi.

Ovakvi tečajevi se formiraju kada se skupi dovoljan broj polaznika zainteresiranih za polaganje ispita u suradnji s ovlaštenim institucijama.

Uz programe posebno pripremljene za što uspješnije polaganje ispita, nastava je koncipirana kako bi polaznicima omogućila svladavanje svih jezičnih vještina. Osobita pažnja poklanja se usmenom izražavanju te pisanju eseja na stranom jeziku.   

Testiranje

Ukoliko do sada niste bili polaznik naših tečajeva, a želite nastaviti učiti strani jezik, odnosno posjedujete predznanje i ne upisujete prvi modul, potrebno je pristupiti besplatnom testiranju.
Testiranje je potrebno kako bi se odredio stupanj poznavanja stranog jezika te vas uključilo u adekvatnu grupu. 

Testiranja novih polaznika su individualna, a sastoje se od pisanog i usmenog djela u ukupnom trajanju od 40-tak minuta. Nakon testiranja i razgovora s voditeljem nastave o željama i smjernicama predlažemo vam najbolji tečaj i program kao i savjete za daljnji napredak s obzirom na utvrđen stupanj znanja.

Testiranja se obavljaju u terminima po dogovoru
uz obaveznu najavu na tel 01/ 4664-199

Podjeli ovu stranicu

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Pogodnosti

Angla svojim polaznicima nudi niz pogodnosti koje mogu ostvariti upisom u naše tečajeve.
Popust odobravamo*:
5% na uplatu cjelokupnog iznosa odjednom
10% za drugog člana obitelji
20% za trećeg člana obitelji
20% za drugi strani jezik
* Popust se ostvaruje samo po jednoj osnovi. Ukoliko je neki tečaj na akciji ne mogu se ostvarivati dodatni popusti. Ukoliko je broj polaznika u grupi manji od navedenog cijena se dogovara i ne mogu se ostvarivati popusti.

 

Načini plaćanja

Jednokratno gotovinski ili na rate

Načini plaćanja

Jednokratno gotovinski ili na rate karticama:
Maestro, MasterCard, American i Visa kartice
Angla svjetski jezici - upisi