pripreme za međunarodno priznate diplome

Angla organizira pripremne tečajeve općeg i poslovnog jezika za polaganje ispita i stjecanje međunarodno priznatih diploma.

Ovakvi tečajevi se formiraju kada se skupi dovoljan broj polaznika zainteresiranih za polaganje ispita u suradnji s ovlaštenim institucijama.

Zertifikat Deutsch (ZD)
označava posjedovanje solidnog osnovnog znanja njemačkog govornog jezika kao i jezično snalaženje u važnim svakodnevnim situacijama. Ispit se provodi na više nivoa i svaki se odnosi na odgovarajuću razinu jezične kompetencije prema Europskoj jezičnoj mapi.

Wirtschaftsdeutsch (PWD) 
označava da ste u stanju dobro se sporazumijevati i adekvatno reagirati u svakodnevnim situacijama vezanim za struku. Ispit odgovara petom C1 stupnju prema Europskoj jezičnoj mapi.

TestDaF
ispit obuhvaća razine B2 do C1, a na svim sveučilištima u Njemačkoj važi kao priznati dokaz o poznavanju jezika za prijem na fakultet.

Testservice Deutsch für den Beruf 
ispit je namijenjen isključivo poduzećima za klasificiranje zaposlenika pri selekciji za posao ili drugim aktivnostima poduzeća.  Ispit je moguć nakon svake od početnih razina A2 do naprednih razina C2 po Europskoj jezičnoj mapi.

 

Uz programe posebno pripremljene za što uspješnije polaganje ispita, nastava je koncipirana kako bi polaznicima omogućila svladavanje svih jezičnih vještina. Osobita pažnja poklanja se usmenom izražavanju te pisanju eseja na stranom jeziku.   

  • engleski, njemački, talijanski
  • lokacija: Galjufova 5, Zagreb
  • dinamika: 2 x 2 školska sata tjedno
  • grupe: do 8 polaznika
  • fond sati: 30
  • cijena: 2000 kn

Testiranje

Ukoliko do sada niste bili polaznik naših tečajeva, a želite nastaviti učiti strani jezik, odnosno posjedujete predznanje i ne upisujete prvi modul, potrebno je pristupiti besplatnom testiranju.
Testiranje je potrebno kako bi se odredio stupanj poznavanja stranog jezika te vas uključilo u adekvatnu grupu. 

Testiranja novih polaznika su individualna, a sastoje se od pisanog i usmenog djela u ukupnom trajanju od 40-tak minuta. Nakon testiranja i razgovora s voditeljem nastave o željama i smjernicama predlažemo vam najbolji tečaj i program kao i savjete za daljnji napredak s obzirom na utvrđen stupanj znanja.

Testiranja se obavljaju u terminima po dogovoru
uz obaveznu najavu na tel 01/ 4664-199

Podjeli ovu stranicu

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Pogodnosti

Angla svojim polaznicima nudi niz pogodnosti koje mogu ostvariti upisom u naše tečajeve.
Popust odobravamo*:
5% na uplatu cjelokupnog iznosa odjednom
10% za drugog člana obitelji
20% za trećeg člana obitelji
20% za drugi strani jezik
* Popust se ostvaruje samo po jednoj osnovi. Ukoliko je neki tečaj na akciji ne mogu se ostvarivati dodatni popusti. Ukoliko je broj polaznika u grupi manji od navedenog cijena se dogovara i ne mogu se ostvarivati popusti.

 

Načini plaćanja

Jednokratno gotovinski ili do 6 rata karticama:
Maestro, MasterCard, American i Visa kartice
blankblank
Angla svjetski jezici - upisi