Naš tim

Naša najveća snaga su naši profesori na koje smo izuzetno ponosni. Anglini profesori su profesionalci i entuzijasti u svom poslu, a redovito se stručno i profesionalno usavršavaju dok se njihov rad stručno prati i ocjenjuje. Njihovo znanje, predan rad, kreativnost i ljubaznost, kod polaznika pobuđuju interes, motivaciju i ljubav prema stranom jeziku. Oni su ili mladi stručnjaci s vizijama i potencijalima ili eksperti s velikim iskustvom, među kojima su i tri magistra znanosti iz područja metodologije nastave stranih jezika, s objavljenim stručnim i znanstvenim radovima. Voditeljica nastave, magistra metodike nastave stranih jezika, intenzivno prati rad profesora i usmjerava ih na čestim sastancima, stručnim seminarima i radionicama. Kliknite na sliku za više informacija o pojedinom profesoru.

upoznajte naše profesore

Naša najveća snaga su naši profesori na koje smo izuzetno ponosni. Anglini profesori su profesionalci i entuzijasti u svom poslu, a redovito se stručno i profesionalno usavršavaju dok se njihov rad stručno prati i ocjenjuje. Kliknite na sliku za više informacija o pojedinom profesoru.

Kristina Frančić

prof. talijanskog

Marija Španjol

prof. engleskog i ruskog

Leonarda Blašković

prof. engleskog

...mjesto za tebe

Angla traži profesore,
javi se na info@angla.hr

Ivana Marić

voditeljica Centra

Kristina Petak

voditeljica nastave,
prof. engleskog i talijanskog

Ivana Prevarek

prof. engleskog i francuskog

Ika Šimundža

voditeljica nastave,
prof. engleskog

Mateja Matanić

prof. engleskog i francuskog

Ivanka Jurić

prof. njemačkog

Anamarija Rančić

prof. njemačkog i švedskog

Teodora Živković

prof. njemačkog

Valentina Smolić

prof. engleskog i ruskog

Nina Stropnik

prof. francuskog

Petra Moštak

prof. francuskog i engleskog

Sara Ričko

prof. španjolskog i francuskog

Rutha Vulić

prof. njemačkog

Lana Tot

mentorica, prof. engleskog

Marijana Šimundža Golemac

direktorica

Maja Štrbac

prof. engleskog

Vedrana Pavlić

prof. engleskog

Lorena Bručić Pavuk

prof. engleskog

Saša Budimski

asistentica voditeljice

Previous slide
Next slide

Što vam nudimo?

Angla svojim polaznicima nudi sve vrste programa učenja stranih jezika, od programa općeg jezika, poslovnog jezika, stručnih jezika pa do konverzacijskih programa na svim stupnjevima.

Zbog sve užurbanijeg tempa života te velikog broja obaveza, sve veći broj polaznika se odlučuju za tzv. customized tečajeve tj. programe prema svojim osobnim potrebama i zahtjevima. Oni su u potpunosti prilagođeni polazniku kojem se nastoji maksimalno ugoditi i prilagoditi u svakom pogledu, od prilagođavanja termina izvođenja nastave koji im najviše odgovaraju, preko nastavnog materijala koji su ‘krojeni’ za specifične potrebe polaznika, do fleksibilnih uvjeta plaćanja.

U Angli je sve podređeno polazniku i polaznik je polazište svega.

Tko smo?

Centar stranih jezika ANGLA već je godinama sinonim za top kvalitetu u poduci stranih jezika i komunikacijskih vještina te market leader u navedenom području.

Poštujući našu strategiju razvoja, ali i očekivanja i zahtjeve polaznika stvaramo modernu, kreativnu i inovativnu nastavu prilagođenu svakom pojedincu i njegovim potrebama. Obzirom da je kvaliteta postala temeljna poslovna orijentacija i krajnji cilj svake uspješne organizacije, Angla svojim polaznicima nudi nastavu vrhunske kvalitete koju izvodi stručni tim profesora i magistara stranih jezika. U Angli polaznici uče prema verificiranim i vrlo zanimljivim programima, provjerenim od strane Anglinih mnogobrojnih polaznika.

Za naše polaznike učenje stranih jezika ugodan je proces usvajanja znanja, tijekom kojeg polaznici uviđaju svrhu i vrlo konkretne rezultate učenja. Ljubazni i stručni profesori ne samo da poučavaju služeći se najmodernijim pristupima, nastavnim materijalima i pomagalima, već i motiviraju polaznike da razviju interes i ljubav prema stranom jeziku te da s lakoćom razumiju običaje, kulturu i civilizaciju zemlje čiji jezik uče.

Atmosfera u Angli je prije svega  radna, ali u isto vrijeme ugodna, ležerna, zabavna, poticajna i vrlo često vesela. U takvoj atmosferi polaznici daleko brže napreduju i puno se bolje osjećaju.

Aktivna metoda

Programi Angle odgovaraju najvišim pedagoškim i stručnim standardima za poduku stranih jezika. Iz niza programa koje podučavamo biramo one koje će na najbolji način zadovoljiti potrebe i interese polaznika. Prilagođavamo ih grupama ili pojedincima, njihovim stručnim i osobnim profilima, predznanju (ako ga posjeduju). U suvremena svjetska dostignuća iz područja lingvistike i učenja stranih jezika ugradili smo i svoje vlastite načine i strategije poduke, te postali prepoznatljivi po modernoj, nekonvencionalnoj nastavi, koja je u cijelosti približena polazniku, njegovim  potrebama, profilu ličnosti i stupnju obrazovanja.

U tom smislu ‘metoda aktivnog učenja’ postala je naše zaštitno obilježje zbog kojeg je Angla škola s razlikom.

Sustavno pratimo i provodimo najnovije europske i svjetske trendove u podučavanju stranih jezika. Metodom aktivnog učenja polaznici postižu brze i efikasne rezultate i mogu aktivno upotrijebiti tj. primijeniti strani jezik u životnim i poslovnim situacijama. U nastavi koristimo najkvalitetnije moderne udžbenike i raznovrsne nastavne materijale. Da bismo postigli što bolje rezultate mnoge nastavne materijale kreiramo sami, nakon što procijenimo stvarne potrebe  i interese polaznika.

što naši polaznici kažu o nama?

"Radim kao HR manager. Da bi uspješno obavljala svoj posao potrebno mi je solidno, ali specifično znanje engleskog jezika iz moje struke. Stoga sam upisala individualni tečaj u Angli, s posebnim (krojenim) programom usmjerenim na moje potrebe. Takav nastavni program je potpuno prilagođen mom tempu, temama i terminologiji koja mi je neophodna. Tijekom tečaja najviše mi se svidjelo situacijsko vježbanje jezika (dopisi, prezentacije, sastanci i sl.). Znanje engleskog stečeno u Angli, primjenjujem u svakodnevnom poslovanju i životu."
Vesna Kljaković-Gašpić (50), HR manager
"Brojni pokušaji učenja engleskog jezika u raznim školama bili su za mene beskorisni. Po preporuci prijatelja, prije godinu dana, započeo sam individualni tečaj engleskog jezika u Angli. Po prvi put doživio sam učenje engleskog kao ugodan izazov i zanimljivo iskustvo kroz koje moje znanje vidljivo raste iz sata u sat. Osjećam sve veću sigurnost i samostalnost u razgovorima na engleskom jeziku. Stručni, osobni i metodički pristup moje profesorice je više nego zadivljujući. Zahvalan sam Angli za ostvarenje ne samo mog velikog sna, nego i imperativa za posao."
Ivan Ergović (55), predsjednik Upravnog obora
"Nije lako učiti uz posao i obitelj, međutim, kada nakon desetosatnog radnog dana, jedva čekam da "moja" Kristina (profesorica) dođe i da me s nestvarnim strpljenjem iznova uči i sluša – onda je i moja, ali Anglina misija ispunjena! Profesorica na svako moje pitanje ima odgovor i za svaku moju sumnju u sebe ima samo riječi ohrabrenja, pa svi ovi sati učenja i ponavljanja zaista vrijede! Sve čestitke Angli jer zahvaljujući svojim profesorima ovo nije obična škola stranih jezika već škola stranih jezika s dušom!"
Sanja Paunović (39), pravnica
"Angla me razmazila. Iako sam polaznik škole tek nekoliko mjeseci dobila sam sve što tražim. Individualni pristup, potpuno prilagođen poslu kojim se bavim. Konverzacija mi nije nikad bila slaba strana, ali sad još i na engleskom… Angla mi pomaže da se na stranom terenu osjećam kao kod kuće!"
Iris Meniga (45), project manager
"Kao profesor dva strana jezika iz osobnog iskustva u radu s djecom i kao roditelj mogu samo pohvaliti školu i njene profesore. Očekivala sam puno, a dobila još više. Od inicijalnog testiranja, malih grupa formiranih prema znanju a ne nužno uzrastu, odabiru radnih materijala, sjajnoj profesorici koja motivira i potiče svakog pojedinačno da zavoli strani jezik a dalje je sve lakše. Škola se stalno usavršava ima stalne profesore koji vole svoj posao i trude se radi svoji učenika opravdati povjerenje nas roditelja. Jedno jako lijepo iskustvo - nadam se životno!"
Žana Nežić Erdeljac, roditelj
"Željeli bismo posebno pohvaliti teacher Lanu i cijelu koncepciju škole. Naime, Pia već godinama polazi i druge škole jezika zbog učenja njemačkog jezika i nigdje nismo primijetili da odlazi baš s oduševljenjem. U redu, možda je i zbog jezika, ali svakako sve pohvale teacher Lani! Prema Pijinim riječima - 'teacher je uvijek vesela, vedra i nasmijana, na svakom satu se radi i na vokabularu i na gramatici te se stigne svaki puta komunicirati. Pia stoga na satove engleskog uvijek rado odlazi te joj je uvijek zanimljivo!"
Alka Obadić, roditelj
Na satu engleskog osjećam se vrlo ugodno. Iako više nisam tako mlada kod mene se pobudio veliki interes i ljubav za engleski jezik. Najviše me veseli dinamična i zanimljiva nastava te brzo napredovanje u znanju. Profesorica posjeduju vrhunsku stručnost a kao osoba, vrlo je ljubazna, pristupačna i strpljiva.
Zlata Tremac (55), liječnik specijalist
"Angla je odlično organizirana škola stranih jezika, koju krasi profesionalnost i ozbiljnost u radu. U individualnoj nastavi, program je vrlo zanimljiv, jer, osim 'službenog dijela', uključuje i teme koje polaznik dogovara s predavačem. Predavači su stručni, uigrani i zainteresirani, te je zadovoljstvo učiti u takvom okruženju."
Hrvoje Petošić (54), manager kvalitete

imate pitanja za nas?

slobodno nas kontaktirajte

Vaši podaci iz ovog formulara se koriste isključivo u svrhu komunikacije s vama, a ne radi marketinga. Više saznajte u našoj Izjavi o privatnosti.

poslovni podaci

ANGLA d.o.o.
adresa registracije 
Jakova Gotovca 11, 10 000 Zagreb
adresa poslovanja
Galjufova 5, 10 000 Zagreb
OIB 05824701412
IBAN HR3923600001101252017
kod Zagrebačke Banke
temeljni kapital: 127.800,00 kn
odgovorna osoba: mr.sc. Marijana Šimundža Golemac