learn English with us

Naučite engleski jezik u našem centru za strane jezike

Zanimljive činjenice o engleskom jeziku

Engleski je službeni jezik u čak 67 zemalja svijeta, dok preko 1,5 milijardi ljudi djelomično govori ili razumije engleski.

Iako ovaj strani jezik ima preko 50 različitih naglasaka, dva su najpoznatija: britanski i američki engleski. Ponajviše se razlikuju u pisanju i izgovoru, ali često koriste i različite riječi za istu stvar.

Jeste li znali da većina engleski riječi potiče od francuskog ili da je William Shakespeare obogatio engleski rječnik za preko 1000 riječi?

Jeste li ovo znali o engleskom jeziku?

engleska zastava

Programi i tečajevi engleskog jezika

Potaknuti činjenicom da čak četvrtina svjetske populacije govori ili razumije engleski, prepoznali smo važnost učenja engleskog jezika. Škola stranih jezika Angla nudi verificirane programe engleskog jezika za djecu, mlade, odrasle i poslovne korisnike.

Neovisno o tome želite li podići kvalitetu trenutnog znanja ili želite naučiti engleski jezik od početka, Angla nudi razne grupne i individualne programe učenja engleskog jezika.

Odaberite tečaj općeg jezika ili konverzacijskog programa, ili se pripremite za ispite i diplome koje se upisuju u radne knjižice online ili kod nas u ustanovi.

Programi engleskog jezika za djecu namijenjen je učenicima osnovnih škola i prilagođen je njihovim interesima i sposobnostima. Tečajeve držimo u našem centru ili u jednoj od odobrenih osnovnih škola u Zagrebu.

Naši tečajevi engleskog jezika za tvrtke u potpunosti su prilagođeni potrebama i predznanju vaših zaposlenika. Odgovaramo na vaše zahtjeve te kreiramo programe koji odgovaraju specifičnim potrebama vašeg poslovanja. U ponudi imamo programe poslovnog engleskog kao i programe jezika struke, a također nudimo i službene prijevode.

Zašto odabrati centar za strane jezike Angla za učenje engleskog jezika?

Svi naši programi i tečajevi engleskog jezika su odobreni i verificirani od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske.  Nastavni programi engleskog jezika, podijeljeni su na 6 razina (A1, A2, B1, B2, C1 i C2) te se naše potvrde o položenom stupnju engleskog jezika upisuju  u radnu knjižicu.

Kako biste odredili koji stupanj vam je potreban možete sami napraviti procjenu koristeći našu tablicu samoprocjene poznavanja engleskog  jezika ili pristupiti testiranju engleskog jezika u terminima po dogovoru.

Prednosti učenja engleskog jezika u školi stranih jezika Angla:

Angla svjetski jezici - upisi

odaberite jezik po vašoj želji i potrebi...