individualni programi

Ukoliko želite učiti po vlastitom ritmu i maksimalno iskoristiti vrijeme kojim raspolažete, bilo da se radi o tečaju općeg jezika ili tečaju po ‘krojenom’ programu, individualni tečaj je idealan za Vas.

Individualna nastava stranog jezika je u potpunosti prilagođena Vama i Vašim željama, interesima i potrebama. Svi elementi nastave od početka tečaja, rasporeda nastave, dinamike do lokacija – predmet su dogovora s polaznikom. 

Uvažavajući Vaše potrebe i interese, program po kojem se radi može biti jedan od verificiranih programa iz redovne nastave, poslovnih tečajeva ili bilo koji drugi program koji odaberete u dogovoru s Centrom. Zahvaljujući individualnom pristupu profesor sustavno i temeljito prati Vaše sposobnosti i postignuća te usmjerava fokus rada na ona jezična područja koja je potrebno usavršavati. Na taj način, vrlo brzo ćete ostvariti željene rezultate, proširiti horizonte, a iznad svega postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku.

Testiranje

Ukoliko do sada niste bili polaznik naših tečajeva, a želite nastaviti učiti strani jezik, odnosno posjedujete predznanje i ne upisujete prvi modul, potrebno je pristupiti besplatnom testiranju.
Testiranje je potrebno kako bi se odredio stupanj poznavanja stranog jezika te vas uključilo u adekvatnu grupu. 

Testiranja novih polaznika su individualna, a sastoje se od pisanog i usmenog djela u ukupnom trajanju od 40-tak minuta. Nakon testiranja i razgovora s voditeljem nastave o željama i smjernicama predlažemo vam najbolji tečaj i program kao i savjete za daljnji napredak s obzirom na utvrđen stupanj znanja.

Testiranja se obavljaju u terminima po dogovoru
uz obaveznu najavu na tel 01/ 4664-199

Podjeli ovu stranicu

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Pogodnosti

Angla svojim polaznicima nudi niz pogodnosti koje mogu ostvariti upisom u naše tečajeve.
Popust odobravamo*:
5% na uplatu cjelokupnog iznosa odjednom
10% za drugog člana obitelji
20% za trećeg člana obitelji
20% za drugi strani jezik
* Popust se ostvaruje samo po jednoj osnovi. Ukoliko je neki tečaj na akciji ne mogu se ostvarivati dodatni popusti. Ukoliko je broj polaznika u grupi manji od navedenog cijena se dogovara i ne mogu se ostvarivati popusti.

 

Načini plaćanja

Jednokratno gotovinski ili na rate

Načini plaćanja

Jednokratno gotovinski ili na rate karticama:
Maestro, MasterCard, American i Visa kartice
Angla svjetski jezici - upisi