lernen Sie die deutsche Sprache mit uns

Naučite njemački jezik u našem centru za strane jezike

Zanimljive činjenice o njemačkom jeziku

Njemački jezik je jedan od 10 najgovorenijih svjetskih jezika, zbog čega je 2006. godine ušao u Guinnessovu knjigu rekorda.  Službeni je jezik u 6 europskih država te glavni jezik korespondencije unutar EU.
Razlikujemo preko 20 dijalekata njemačkog jezika.

Iako SAD nema službeni jezik, skoro je u 18 stoljeću upravo njemački postao glavni jezik.

Međutim, zbog samo jednog jedinog glasa to se na kraju nije dogodilo.

Njemački vokabular sadrži preko 5,5 milijuna riječi, što je preko puta više nego u engleskom, dok se službeno koristi svega 15 ak tisuća riječi.

Jeste li ovo znali o njemačkom jeziku?

zastava Njemačke

Programi i tečajevi njemačkog jezika

Potaknuti činjenicom da je njemački najčešće korišten jezik Europske unije te da najviše Hrvata živi upravo u Njemačkoj, prepoznali smo činjenicu koliko je bitno učenje njemačkog jezika. Škola stranih jezika Angla nudi verificirane programe njemačkog jezika za djecu, mlade, odrasle i poslovne korisnike.

Neovisno o tome želite li zadržati razinu trenutnog znanja ili učiti njemački jezik od početka, u našoj školi stranih jezika možete upisati grupne i individualne programe.

Nudimo tečajeve općeg ili konverzacijskog njemačkog jezika, pripreme  za međunarodno priznate diplome ili učenje njemačkoj jezika za osnovnoškolce.

Njemački jezik je jedan od najtraženijih jezika u poslovanju te mnogim poslodavcima osnovni uvjet za odabir budućih radnika.  Naši tečajevi njemačkog jezika za poduzeća u potpunosti su prilagođeni potrebama i specifičnostima vašeg poslovanja. U ponudi imamo programe poslovnog jezika kao i programe jezika struke, a nudimo i službene prijevode njemačkog jezika.

Zašto odabrati centar za strane jezike Angla za učenje njemačkog jezika?

Svi naši programi i tečajevi su odobreni i verificirani od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske.  Nastavni programi njemačkog jezika, podijeljeni su na 6 stupnjeva (A1, A2, B1, B2, C1 i C2) te se naše potvrde o položenom stupnju njemačkog jezika upisuju  u radnu knjižicu.

Kako biste odredili koji stupanj vam je potreban možete sami napraviti procjenu koristeći našu tablicu samoprocjene poznavanja njemačkog jezika ili pristupiti testiranju njemačkog jezika u dogovorenim terminima.

Prednosti učenja njemačkog jezika u centru za strane jezike Angla:

Angla svjetski jezici - upisi

odaberite jezik po vašoj želji i potrebi...