учись говорить по-русски вместе с нами

Naučite ruski jezik u našem centru za strane jezike

Zanimljive činjenice o ruskom jeziku

Na ruskom jeziku napisana su neka od najvećih književnih dijela te je ubačen u program obuke svih astronauta. Ruski jezik je na 8. mjestu po učestalosti na svijetu te je materinski jezik za preko 165 milijuna ljudi.
Službeni je jezik u Rusiji, Bjelorusiji i Kazahstanu.  

Rusko pismo je jedno od rijetkih u Europi koje se ne temelji na latinici, nego ćirilici. Smatra se da je ruska abeceda nastala na temelju pisma Ćirila i Metoda tzv. “Kyrillica“.
Razlikujemo oko 200.000 različitih ruskih riječi, što je relativno malo u usporedbi s
na primjer engleskim koji ima preko 1 milijun riječi.

Jeste li ovo znali o ruskom jeziku?

zastava Rusije

Programi i tečajevi ruskog jezika

Potaknuti činjenicom da je ruski jezik drugi po rasprostranjenosti na internetu te jako poželjan na tržištu rada, prepoznali smo važnost usavršavanja ruskog jezika. Škola stranih jezika Angla nudi verificirane programe ruskog jezika za mlade i odrasle te jezika struke.

Neovisno o tome želite li podići kvalitetu trenutnog znanja jezika ili ste totalni početnik, Angla nudi razne programe i tečajeve općeg i konverzacijskog ruskog jezika, ali u ponudi ima i individualne tečajeve i prilagođene programe jezika struke.

Zašto naučiti ruski jezik u školi za strane jezike Angla?

Svi naši programi i tečajevi ruskog jezika su odobreni i verificirani od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske.  Nastavni programi ruskog jezika, podijeljeni su na 6 razina (A1, A2, B1, B2, C1 i C2) te se naše svjedodžbe o položenom stupnju upisuju  u radnu knjižicu.

Kako biste odredili trenutnu razinu poznavanja  ruskog jezika, sami možete napraviti procjenu koristeći našu tablicu samoprocjene  ili pristupiti testiranju ruskog jezika prema dogovorenim terminima.

Prednosti učenja ruskog jezika u centru za strane jezike Angla:

Angla svjetski jezici - upisi

odaberite jezik po vašoj želji i potrebi...