aprende español con nosotros

Naučite španjolski jezik u našem centru za strane jezike

Zanimanje za španjolski jezik rapidno raste

Procjenjuje se da je španjolski materinji jezik za 400-450 milijuna ljudi, što ga čini drugim jezikom po broju govornika na svijetu.  Ispred njega nalazi se samo kineski, kojim govori više od milijardu ljudi i daleko nadmašuje bilo koji drugi jezik.

Španjolski je službeni jezik u čak 21 države na svijetu. Govornici španjolskog jezika
svoj jezik često nazivaju Español ili castellano.
Smatra se da se izraz „castellano“  odnosi na španjolski koji se govori u Španjolskoj, za razliku od latinoameričkog španjolskog.

Nakon latinskog, arapski jezik je imao najveći kulturni jezični utjecaj na španjolski. Španjolski datira iz vremena kada je stoljećima postojala snažni arapski utjecaj u Španjolskoj, stoga nije ni čudno da je preko 4000 arapskih riječi uvršteno u španjolski rječnik.

Jeste li ovo znali o španjolskom jeziku?

zastava Španjolske

Programi i tečajevi španjolskog jezika

S obzirom na to da je španjolski jezik drugi najpričaniji jezik na svijetu, možemo zaključiti da se investicija u učenje španjolskog jezika definitivno isplati. Škola stranih jezika Angla nudi verificirane programe španjolskog jezika za djecu, mlade i odrasle.

Neovisno o tome želite li podići razinu trenutnog znanja ili učiti španjolski jezik od početka, Angla nudi raznorazne programe općeg jezika i konverzacije, ali u ponudi ima i individualne tečajeve na španjolskom jeziku.

Zašto odabrati centar za strane jezike Angla za učenje španjolskog jezika?

Svi naši programi i tečajevi su odobreni i verificirani od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske.  Nastavni programi španjolskog jezika, podijeljeni su na 6 stupnjeva (A1, A2, B1, B2, C1 i C2) te se naše potvrde o položenom stupnju španjolskog jezika upisuju  u radnu knjižicu.

Kako biste odredili koji stupanj vam je potreban možete sami napraviti procjenu koristeći našu tablicu samoprocjene poznavanja španjolskog jezika ili pristupiti besplatnom testiranju u terminima po dogovoru.

Prednosti učenja španjolskog jezika u školi stranih jezika Angla:

Angla svjetski jezici - upisi

odaberite jezik po vašoj želji i potrebi...