ljetna škola

Po završetku svake školske godine Angla svojim polaznicima, ali i onima koji to nisu, nudi mogućnost ljetnog tečaja stranog jezika na moru u trajanju od 7-10 dana.

Uz strani jezik, koji učenici usvajaju spontano i neopterećeno, polaznicima se nude brojne kulturno-zabavne i sportske aktivnosti, kreativne radionice i edukativni izleti. U Anglinoj ljetnoj školi učenik ima mogućnost doživjeti svog profesora na malo drugačiji način jer se tada profesor ima mogućnost posvetiti svojim učenicima 24 sata dnevno.

Svi učenici vraćaju se s Angline ljetne škole bogatiji za još jedno iskustvo i prijateljstvo te s nestrpljenjem iščekuje novu ljetnu avanturu.

Testiranje

Ukoliko do sada niste bili polaznik naših tečajeva, a želite nastaviti učiti strani jezik, odnosno posjedujete predznanje i ne upisujete prvi modul, potrebno je pristupiti besplatnom testiranju.
Testiranje je potrebno kako bi se odredio stupanj poznavanja stranog jezika te vas uključilo u adekvatnu grupu. 

Testiranja novih polaznika su individualna, a sastoje se od pisanog i usmenog djela u ukupnom trajanju od 40-tak minuta. Nakon testiranja i razgovora s voditeljem nastave o željama i smjernicama predlažemo vam najbolji tečaj i program kao i savjete za daljnji napredak s obzirom na utvrđen stupanj znanja.

Testiranja se obavljaju u terminima po dogovoru
uz obaveznu najavu na tel 01/ 4664-199

Podjeli ovu stranicu

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Pogodnosti

Angla svojim polaznicima nudi niz pogodnosti koje mogu ostvariti upisom u naše tečajeve.
Popust odobravamo*:
5% na uplatu cjelokupnog iznosa odjednom
10% za drugog člana obitelji
20% za trećeg člana obitelji
20% za drugi strani jezik
* Popust se ostvaruje samo po jednoj osnovi. Ukoliko je neki tečaj na akciji ne mogu se ostvarivati dodatni popusti. Ukoliko je broj polaznika u grupi manji od navedenog cijena se dogovara i ne mogu se ostvarivati popusti.

 

Načini plaćanja

Jednokratno gotovinski ili na rate

Načini plaćanja

Jednokratno gotovinski ili na rate karticama:
Maestro, MasterCard, American i Visa kartice
Angla svjetski jezici - upisi