ljetna škola

Po završetku svake školske godine Angla svojim polaznicima, ali i onima koji to nisu, nudi mogućnost ljetnog tečaja stranog jezika na moru u trajanju od 7-10 dana.

Uz strani jezik, koji učenici usvajaju spontano i neopterećeno, polaznicima se nude brojne kulturno-zabavne i sportske aktivnosti, kreativne radionice i edukativni izleti. U Anglinoj ljetnoj školi učenik ima mogućnost doživjeti svog profesora na malo drugačiji način jer se tada profesor ima mogućnost posvetiti svojim učenicima 24 sata dnevno.

Svi učenici vraćaju se s Angline ljetne škole bogatiji za još jedno iskustvo i prijateljstvo te s nestrpljenjem iščekuje novu ljetnu avanturu.

Testiranje

Ukoliko do sada niste bili polaznik naših tečajeva, a želite nastaviti učiti strani jezik, odnosno posjedujete predznanje i ne upisujete prvi modul, potrebno je pristupiti besplatnom testiranju.
Testiranje je potrebno kako bi se odredio stupanj poznavanja stranog jezika te vas uključilo u adekvatnu grupu. 

Testiranja novih polaznika su individualna, a sastoje se od pisanog i usmenog djela u ukupnom trajanju od 40-tak minuta. Nakon testiranja i razgovora s voditeljem nastave o željama i smjernicama predlažemo vam najbolji tečaj i program kao i savjete za daljnji napredak s obzirom na utvrđen stupanj znanja.

Testiranja se obavljaju u terminima po dogovoru
uz obaveznu najavu na tel 01/ 4664-199

Podjeli ovu stranicu

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Pogodnosti

Angla svojim polaznicima nudi niz pogodnosti koje mogu ostvariti upisom u naše tečajeve.
Popust odobravamo*:
5% na uplatu cjelokupnog iznosa odjednom
10% za drugog člana obitelji
20% za trećeg člana obitelji
20% za drugi strani jezik
* Popust se ostvaruje samo po jednoj osnovi. Ukoliko je neki tečaj na akciji ne mogu se ostvarivati dodatni popusti. Ukoliko je broj polaznika u grupi manji od navedenog cijena se dogovara i ne mogu se ostvarivati popusti.

 

Načini plaćanja

Jednokratno gotovinski ili na rate

Načini plaćanja

Jednokratno gotovinski ili na rate karticama:
Maestro, MasterCard, American i Visa kartice
Angla svjetski jezici - upisi