You are currently viewing HIT PONUDA ZA STUDENTE

HIT PONUDA ZA STUDENTE

  • Post category:Novosti

Tržište rada svakim je danom sve kompetitivnije i često uz diplomu i radno iskustvo. Ključnu ulogu prilikom zapošljavanja za poslodavce imaju dodatne kompetencije kandidata. Jedna od njih zasigurno je poznavanje i aktivna uporaba stranih jezika.

Uskoro ćeš i sam uploviti u bespuće tržišta rada, a u moru životopisa bitno se istaknuti i biti poseban. Engleski je postao osnovni uvjet svih oglasa za posao, jezik bez kojeg se ne može, a drugi najtraženiji je njemački. Znanje dodatnog/više/većeg broja jezika može vam pružiti prednost pred drugim kandidatima, a čini se da nikada nije bilo lakše ovladati stranim jezikom uz pomoć raznih aplikacija i online tečajeva.

Ipak, trebali bi pripaziti. lako nam se čini da su strani jezici svuda oko nas i da mnogo toga znamo „po sluhu“, učenje jezika ipak zahtijeva veliki trud i prije svega uloženo vrijeme i volju pojedinca.

Centar stranih jezika ANGLA već je godinama sinonim za top kvalitetu u poduci stranih jezika i komunikacijskih vještina. Te svojim polaznicima pruža uslugu učenja stranog jezika kroz modernu, kreativnu i inovativnu nastavu. Prilagođenu svakom pojedincu i njegovim potrebama. Stručni tim profesora i magistara stranih jezika prenosi svoje široko znanje prema verificiranim i vrlo zanimljivim programima. Provjerenim od strane Anglinih mnogobrojnih polaznika. U ugodnoj i poticajnoj atmosferi vrlo brzo ćete dostići realne ciljeve i obogatiti svoj životopis.

Za sve one koji će se uskoro okušati u potrazi za poslom  i imaju želju i volju unaprijediti i upotpuniti svoj životopis, kreirali smo HIT TERMIN po PROMOTIVNOJ CIJENI. Uz potvrdu o statusu studenta Angla odobrava popust od 60% na tečajeve u jutarnjem terminu.

Upiši početni tečaj po simboličnoj cijeni od 980,00 kn za 70 nastavnih sati i napravi prvi korak prema poslovnom svijetu.

Mogući termini: UTO/ČET 10:30 – 12:00; 12:30 – 14:00; 14:30 – 16:00

Prijave i informacije na info@angla.hr ili 01/4664-199.