Poklon za Božić – za dijete, mamu, tatu, sestru, brata, curu ili dečka – imamo pravo rješenje za vas!

  • Post category:Novosti

Ove godine ne znate što pokloniti svojim najdražima? Svakodnevni predmeti, kao što su šal i kapa ili tople čarape, možda se ne čine kao idealan poklon koji će izazvati oduševljenje. Znate li da je istraživanje objavljeno 2016. učasopisu Current Directions in Psychological Science otkrilo da ljudi zapravo vole poklone koje mogu koristiti mjesecima i godinama. Želite da vaš poklon bude jedinstven i originalan, da nudi iskustvo, osobni rast i razvoj vještina? Ako su odgovori da – na pravom ste mjestu.

Za koga?

Poklon bon možete darovati bilo kome tko je zainteresiran za učenje novog stranog jezika ili poboljšanje postojećeg znanja. Ako netko od vaših najmilijih razmišlja o studiranju ili radu u inozemstvu, imate partnera iz druge zemlje, želite otputovati u Mexico na odmor ili samo želite potvrdu o znanju jezika – ovo je savršen poklon.

Kako ga koristiti?

Anglin poklon bon možete koristiti na bilo kojem Anglinom tečaju bilo da se radi o grupnom ili individualnom obliku. Postoji široki raspon tečajeva koje možete vidjeti na www.angla.hr ili nam se možete javiti na info@angla.hr kako bi Vam pomogli u kreiranju nezaboravnog iskustva učenja stranih jezika.

Kolika je vrijednost?

Naši poklon bonovi su mogući u različitim cjenovnim rasponima od100 kuna do 5000 kuna te mogu služiti kao dio uplate do pune cijene tečaja ili neke druge jezične usluge. Poklon bon je valjan punih 12 mjeseci kako bi se vlasniku bona dalo dovoljno vremena da razmisli kako ga najbolje iskoristiti.

mi znamo što pokloniti za Božić

Javite nam se na info@angla.hr a mi ćemo vam pomoći kreirati najbolju uslugu za vas! Dozvolite nam da vašim najmilijima uljepšamo ovaj Božić – oni će vam sigurno biti zahvalni.