ADRIES 2018

  • Post category:Novosti

Više od 20 godina iskustva u obrazovanju naučilo nas je da je to industrija koja se brzo mijenja i napreduje, osobito u današnjem vremenu ekspresnog razvoja tehnologije. Kako bi udovoljili svim zahtjevima tržišta te iz godine u godinu pružili našim polaznicima kvalitetnu i zanimljivu nastavu spoznali smo važnost dodatnog educiranja naših zaposlenika.

Kad god se za to ukaže prilika, Anglin tim mijenja uobičajenu poziciju ispred ploče, sjeda u školske klupe i marljivo bilježi i upija nove ideje. Tako je bilo i ovog vikenda kada smo Angline učionice zamijenili konferencijskom dvoranom u Splitu na ADRIES 2018 konferenciji.

Prva konferencija te vrste u našoj regiji, već drugu godinu za redom, okupila je vrhunske govornike koji su u 3 dana na što zanimljiviji i učinkovitiji način pokušali prenijeti na sudionike svoja znanja iz područja metodike nastave, upotrebe tehnologije u nastavi, managementa, HR-a, marketinga i ostalih područja bitnih za cjelokupni kadar škole stranih jezika, od managera do nastavnika.

Osim edukacije i upoznavanja s novim inovativnim pristupima u obrazovanju, imali smo prilike razmjeniti iskustva s kolegama iz zemlje i inozemstva među kojima se nalaze inspirativni ljudi puni zanimljivih ideja i otvoreni za suradnju.

Prekrasan edukativni vikend u Splitu za nas je pravi poticaj da se i dalje educiramo, napredujemo i marljivo pripremamo za naše polaznike. Naučeno ćemo primjenjivati u daljnjem radu, a veseli nas što obrazovanje ima perspektivu i puno mjesta za razvoj, što je zasigurno i poruka ADRIES 2018 konferencije i njenih organizatora Amber IT Solutions, Jantar Itd. i Europolis grupe Ltd.